Klantenservice
0
Sluiten

  Retourneren

  Retourneren

   

  Binnen 14 dagen terugsturen

  Binnen 14 dagen na ontvangst retour je geld terug

  Gemakkelijk en transparant retourbeleid

  Op deze pagina vind u alle informatie die u nodig heeft om een artikel of bestelling retour te sturen. Let op, volg de correcte wijze om misverstanden of andere problemen te voorkomen, uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.

   

  Voorwaarden retouren:

  Retour sturen van onbeschadigde artikelen

  U kunt een bestelling of enkele producten bij ons retourneren, u dient dit binnen 14 dagen na ontvangst kenbaar te maken bij ons. U heeft dan nog eens 14 dagen om het retour te sturen. Op maat gemaakte of gebruikte (tweedehands) artikelen kunnen niet retour gestuurd worden.

  Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Fitness Occasions BV niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij retourzendingen altijd om een track & trace nummer en bewaar deze goed.

  Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn komt de betalingsverplichting te vervallen of wordt het door u betaalde bedrag teruggestort op uw rekening.

  De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor uw eigen rekening tenzij ander is overeengekomen.

  Retourneren van verkeerde of beschadigde zending.

  Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd artikel ontvangt. Wanneer een artikel defect is bij ontvangst, dan verzoeken wij u vriendelijk om direct na ontvangst, maar uiterlijk binnen 14 dagen contact met ons op te nemen.

  De verzendkosten voor het retourneren van beschadigde of verkeerd geleverde artikelen zijn voor rekening van Fitness Occasions BV en neemt u contact met ons op voor een pakketzegel.

  Retourzegel bij verkeerde of beschadigde zending.

  Wanneer u de retourzending vanuit Nederland verstuurt en deze past niet door de brievenbus, dan kunt u het pakket afgeven op een agentschap van TNT Post. Wel dient u op het pakket een zegel te plakken, deze ontvangt u van ons en is tevens het bewijs dat de retour is goedgekeurd.

  Terugbetaling

  Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben sturen wij u een e-mail ter bevestiging. Bij het retourneren van onbeschadigde artikelen ontvangt u geen vervangend exemplaar. Wij betalen het door u betaalde bedrag terug of uw betalingsverplichting komt te vervallen als u nog niet heeft betaald. Heeft u buiten uw schuld een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen sturen wij u per omgaande een vervangend artikel. Als u aangeeft dat u geen vervangend artikel wenst, betalen wij het door u betaalde bedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening en komt uw betalingsverplichting te vervallen.

  Retour buiten de voorwaarden

  Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden of zonder factuur of pakbon terugstuurt, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Ook kunnen wij in dat geval besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel contact op met onze klantenservice.

   

  Let op : Op maat gemaakte, en gebruikte (tweedehands) artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd!”

  Klachten
  Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: [email protected].

  Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

  Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »