Klantenservice
0
Sluiten
    Woensdag 28 Juni 2023

    Top 10 XXL Nutrition Eiwit Producten

    In ons grote assortiment sportsupplementen vind je uiteraard ook de producten van het populaire merk XXL Nutrition. Zij staan bekend om hun ruime aanbod kwalitatieve producten. Om je te helpen bij je keuze hebben we een top 10 gemaakt van de meest verkochte proteïne producten van XXL Nutrition.

    Of je nu spiermassa wilt opbouwen, vet wilt verliezen of je algehele prestaties wilt verbeteren, deze geselecteerde producten zullen je helpen je gewenste resultaten te behalen. In deze top 10 bespreken we elk product in detail en bieden we waardevolle inzichten in hoe ze jouw fitnessreis kunnen ondersteunen.

    Top 10 XXL Nutrition Eiwit Producten

    1. Booty Builder - proteïne voor vrouwen: Deze proteïne bevat whey hydrolisaat, CreaPure®, vitamine D3 en calcium. Het bevat ook collageen van Peptan®, vitamine C, vitamine B3 en vitamine E, die goed zijn voor de huid, collageenvorming en bescherming van gezonde cellen en weefsels. Het product bevat ook zink, selenium, vitamine B12, magnesium, kalium, BCAA's, L-carnitine en taurine. Het heeft een framboossmaak.

    2. Whey Isolaat: Dit product bevat een eiwitpercentage van 93% en is geproduceerd met koude cross-flow microfiltratie, waardoor de natuurlijke structuur van de eiwitten behouden blijft. Het is rijk aan BCAA's, laag in vet en koolhydraten, en bevat weinig lactose.

    3. Green Protein: Dit is een 100% veganistische proteïneshake gemaakt van eiwitten uit erwten, rijst en hennep. Het bevat ook konjac gum (glucomannan) vezels voor een verzadigd gevoel. Het heeft een uitgebalanceerd aminozuurprofiel, is laag in vet en suiker, en is verkrijgbaar in verschillende smaken.

    4. Zero Lactose Protein: Dit is een proteïneshake zonder lactose, ideaal voor mensen met lactose-intolerantie. Het bevat eiwitten uit eieren, soja en erwten en heeft een uitgebalanceerd aminozuurprofiel. Het is vrijwel koolhydraat- en vetvrij en geschikt voor mensen zonder lactose-intolerantie.

    5. Natural Gold Whey: Deze eiwitpoeder bevat Whey Hydrolisaat en Whey Isolaat van hoge kwaliteit. Het bevat geen kunstmatige toevoegingen en heeft een intense chocolade- of vanillesmaak.

    6. Protein Milkshake: Deze eiwitshake smaakt als een echte milkshake en bevat een mix van Calcium Caseïnaat en Whey Concentraat. Het heeft een hoog eiwitgehalte en is geschikt voor elk moment van de dag.

    7. Plantaardig Brown Rice Protein: Dit is een plantaardige eiwitshake gemaakt van bruine rijst. Het heeft een eiwitgehalte van 80% en is neutraal van smaak. Het bevat weinig suiker en is geschikt voor veganisten en mensen die een eiwitbron zonder dierlijke achtergrond zoeken.

    8. Delicious Night Protein: Deze eiwitshake bevat micellar caseïne en wordt langzaam aan het lichaam afgegeven. Het is ideaal om voor het slapengaan te gebruiken en zorgt voor een goed gevulde eiwitvoorraad gedurende de nacht.

    9. Egg Protein: Dit product bevat eiwitten van hoge kwaliteit afkomstig van eieren. Het is populair onder sporters vanwege de goede eiwitten die eieren bieden.

    10. Whey Delicious zit boordevol hoogwaardige wei-eiwitten, BCAA’s en glutamine en met een eiwitpercentage van 80% werk je gemakkelijk aan een hoge eiwit-inname. Deze eiwit is gemaakt zonder gebruik van toegevoegde suikers, en slechts een kleine hoeveelheid zoetstoffen (0,17%), en toch zó lekker dat je hem de hele dag door wilt blijven drinken. Verkrijgbaar in 9 verschillende smaken!

    Deze top 10 XXL Nutrition proteïne producten helpen je bij het optimaliseren van je sportprestaties. Lees hoe elk product werkt, welke voordelen het biedt en hoe je het het beste kunt gebruiken om de meest optimale resultaten te behalen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, deze top 10 zal je helpen de juiste keuzes te maken en het meeste uit je trainingsschema te halen.

    The latest ins and outs and more

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »